miércoles, 29 de abril de 2020

MES ACTIVITATS MÚSICA

Estimades famílies,

He tardat un poc en enviar-vos les propostes de Música per aquests dies, però elaborar els vídeos i preparar els materials  requereix temps. A continuació vos detall les d'activitats a fer durant aquestes dues setmanes (quan pugueu).

1) Gravar un vídeo dels nins/es cantant la cançó de la primavera i també la de les notes de l'escala  


Una vegada els hagueu enregistrat  podeu enviar el vídeo al correu: agutierrez@ceipnovacaba.net.

2) Experimentació i joc amb dues eines de Chrome : Song maker (creació de cançons)  i Rythm (creació de ritmes). L'enllaç d'aquests aplicacions també està a la pàgina principal de Musicabana.  Hi ha un tutorial per aquestes dues aplicacions i una breu explicació de com funcionen.  

Els nins ( i vosaltres si voleu també..) podem mirar els vídeos per treure tot el profit i que sàpiguen com emprar- les. Estan al final del tot. Sé que hi ha algunes coses que no entendran de primeres per la seva edat, però en anar provant-lo després ho aniran agafant... Alerta, que ja avís que els jocs són divertits i enganxen...! 


Qualsevol dubte podeu escriure'm un correu electrònic a l'adreça que he esmentat anteriorment. Estic a la vostra disposició.

Salut i ànim per a tots! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

MEET FINAL DE CURS

MEET AMB LES FAMÍLIES DIA:   DIMARTS 23  JUNY DE 2020 FAREM UN DARRER MEET (VIDEOCRIDADA) PER A TOTS ELS ALUMNES DE LA CLASSE. ELS...